top of page
TEF - STUDIO 33 Resize 8.jpg

STUDIO 33
 

Huur nu een professionele studio voor efficiënte presentaties en salespitches voor bestaande of potentiele klanten.

TEF beschikt over een drietal compleet ingerichte opnamestudio’s in IJsselstein. Studio 33 Standard, Studio 33 Green Screen en Studio 33 Pro. Centraal in Nederland gelegen professionele, sfeervolle en volledig ingerichte studio’s. Je krijgt bij onze Standard-uitvoering niet alleen de beschikking over de studio en alle benodigde professionele apparatuur voor je presentatie of pitch, maar tijdens de presentatie in onze studio is er ook altijd een technicus van TEF aanwezig die ondersteuning verleent.

 

We nemen de regie over licht, geluid en beeld in handen en onze ervaren technicus regelt onder andere dat er geschakeld kan worden tussen de PowerPoint en de deelnemers. Dat stelt de presentator in staat zich volledig te richten op de presentatie.

 

In onze Studio 33 Standard maken we gebruik van 4K camera’s om alles haarscherp in beeld te brengen. Geluid nemen we op via de beste draadloze microfoons of dasspelden en

ons technisch personeel zal standaard aanwezig zijn om te zorgen voor eventuele ondersteuning. Wij ontzorgen van A tot Z. Zo krijg je een perfect georganiseerd online event.

 

Je krijgt ook de beschikking over een luxe ontvangstruimte naast de studio waar je via een scherm kunt meekijken wat de deelnemers thuis ook zien.

Daarnaast zijn er twee werkplekken met gratis wifi aanwezig en verzorgen we voor gratis parkeerplekken en een drankarrangement.

 

We hebben al 25 jaar ervaring in het bedenken en uitvoeren van evenementen van groot tot klein en we werken hierbij steeds de met allernieuwste technische mogelijkheden. Zowel op audiovisueel gebied alsook op het gebied van streaming van events.

Studio 33 Basis .jpg

BASIS FACILITEITEN

  • 1 uur voorbereiding

  • 1 uur live presentatie

  • 1x LED scherm van 82” voor vertoning van de presentatie

  • 2x 55” gekantelde schermen voor extra content vertoning

  • 1x 55” meekijkscherm (preview PPT), 1x 55” interactief scherm Professionele camera

  • 1x headset microfoon

  • Videotechniek voor het schakelen tussen PPT en kijker Technische ondersteuning door TEF

  • Gebruik van luxe ontvangstruimte met koffiecorner

  • Gebruik van kantoorruimte met 2 werkplekken + gratis wifi Opname gehele event voor distributie

  • 2 parkeerplekken

Studio 33 Standard wordt in de basis aangeboden in een tijdsblok van 2 uur. Mocht er toch behoefte zijn aan extra tijd, dan is dat uiteraard altijd mogelijk. 

Tarief: € 1.000,- (exclusief streaming en extra opties)

DE STUDIO

In de video over onze Studio 33 krijg je een goede impressie van de mogelijkheden en inrichting van de studio. Wil je meer informatie over deze studio en wat we voor jou kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op!

TEF Background_edited.jpg

DE MOGELIJKHEDEN

We helpen je graag op weg om jouw idee te realiseren. In onze online Studio 33 zijn er tal van mogelijkheden. Hieronder geven we je wat voorbeelden en voordelen van onze interactieve studio 33. Heb jij een origineel idee? We staan open om met je mee te denken!

Professionele Zoom meetings & PowerPoint presentaties

Sales pitches & Product lanceringen

Interactie met je doelgroep of project team

Of misschien heb je online iets te vieren met collega's of klanten?

TEF%20-%20STUDIO%2033%20Resize%208_edite

MEER INFO?

Ben je enthousiast geworden en wil je meer informatie?

Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden!

 

bottom of page