cinema-4d-4030940_1920_edited_edited.jpg

TEF EXPERIENCE

Wij bezorgen Brand Experiences! En dat doen we door middel van een uniek concept met 'six solutions' onder één dak. Ervaar hieronder ons totaalconcept en onderstaande video's maken je wegwijs in de wereld van de TEF Experience. Heb je vragen? Neem gerust contact met ons op!

BEHOEFTES

Welke behoeftes hebben jullie als bedrijf op dit moment? Want wie weet door deze te delen met ons komen wij met “de” oplossing voor jullie.

 

Blijven communiceren is in deze uitdagende tijden van het grootste belang. Relevant, impactvol maar daarnaast ook veilig. Dat geldt overigens niet alleen voor nu, maar zeker ook als we weer uit deze crisis zijn geraakt. Blijf in gesprek met personeel, relaties, klanten én potentiële klanten. Daarom komt TEF met de Six Solutions.

Graag zullen we hieronder even twee van de Six Solutions by TEF uitlichten. Greenscreen en Webinar.

tEff.jpg

WIE IS TEF?

The Entertainment Factory creëert perfect georganiseerde en indrukwekkende brand experiences.

 

Al ruim 25 jaar leveren wij totaaloplossingen voor beurzen, congressen en andere evenementen met high end ondersteuning op audiovisueel & multimedia gebied.

 

The Entertainment Factory is onderverdeeld in 3 aparte divisies die losstaand van elkaar opereren, maar onderling ook naadloos kunnen samenwerken. Dat maakt ons uniek in de Benelux!

 

TEF Concepts

Staat voor Strategisch & doordacht.

Boosting your business! Dat is het uitgangspunt voor de plannenbedenkers van TEF Concepts. In opdracht van en vaak samen met de klant werken wij al zo’n vijfentwintig jaar onderscheidende en effectieve ideeën uit, die we vervolgens ook zelf kunnen uitvoeren en inrichten.

Van klein tot groot en verzorgend van A tot Z

 

TEF AV & More

Staat voor Perfect & Professioneel.

AV & More is de combinatie van de juiste apparatuur en een flexibel team van ervaren eventmanagers, producers en multifunctioneel ondersteunend personeel. Dit zorgt ervoor dat wij altijd in staat zijn impactvolle producties neer te zetten. Voor events tot 2500 man kunnen wij alles met eigen apparatuur inrichten. Klanten worden daarbij volledig ontzorgd, wij nemen u alles uit handen.

 

TEF Multimedia
Gespecialiseerd in video en animatie!

Staat voor Creatief & Effectief.

Het produceren van tv-commercials, bedrijfsfilms, promo’s of de benodigde vormgeving wordt door ons onderdeel TEF Multimedia verzorgd. Met onze professionele editing & montagestudio kan bijna elk creatief idee kosteneffectief gerealiseerd worden.

  

TEF is uniek met zijn 3 aparte divisies onder 1 dak in centraal Nederland.

SOLUTIONS

The Entertainment Factory heeft een aantal oplossingen bedacht voor nu, maar zeker ook voor later. Slimme oplossingen! Die elkaar vooral in een mix enorm zullen versterken.

 

Want is een greenscreen studio uniek? Of een op locatie ingerichte webinar studio?

Een podcast studio dan? Of een radiostudio waarmee je allerlei activaties kan doen?

Nee… Geen van deze oplossingen is op zichzelf staand uniek. Natuurlijk niet.

 

Maar wat wél uniek is, is dat wij van The Entertainment Factory deze onderdelen (én meer) onder één dak hebben. En dat in het centrum van Nederland.

 

TEF heeft een divers pakket aan concepten bedacht. We presenteren een 6-tal reeds volledig uitgewerkte oplossingen. Ready to go!

Bekijk de video of lees de Six Solutions hieronder!

cinema-4d-4030940_1920_edited_edited.jpg

SIX SOLUTIONS

GREENSCREEN STUDIO

We hebben hier in IJsselstein onze eigen greenscreen studio ingericht met tal van mogelijkheden. Al voor iets meer dan € 500,00 heb je een eigen videoproductie met logo, naam en achtergrond. Maar zelfs een volledig gepersonaliseerde studio en het integreren van diverse bedrijfseigen content zoals foto’s en video’s behoort tot de mogelijkheden.

 

WEBINAR BIJ TEF

Al jaren verzorgen wij nationale en internationale seminars van klein tot heel groot.

Maar die seminars zoals wij die gewend zijn kunnen we voorlopig wel even vergeten. Daarom hebben wij hier in centraal Nederland een studio ingericht met alle apparatuur die nodig is om een professioneel en interactief webinar te verzorgen. We nemen alle techniek en ondersteuning voor onze rekening, zodat jij je volledig op de inhoud kunt focussen om zo effectief jouw publiek te bereiken.

Wij maken van jouw seminar een volledig verzorgd webinar!

 

PODCAST

Je kunt bij ons in een relaxte en compacte studio je eigen podcast opnemen. Hiermee speel je moeiteloos in op een snelgroeiende trend. Onze moderne studio is voorzien van alle gemakken en we kunnen indien gewenst ook met beeld opnemen voor het delen op de verschillende social mediakanalen.

 

RADIO STUDIO

TEF beschikt over een complete en mobiele radiostudio, waar je allerlei activaties kan doen. Maak hiervan bijvoorbeeld tijdelijk je eigen radiostation of vier met collega’s en/of klanten je eigen vrijdagmiddagborrel via een livestream. Playlists, verzoekplaatjes via app of hashtag. Maak het zo interactief als je maar wil. Ons team staat klaar. U vraagt, wij draaien. De mogelijkheden zijn eindeloos. Net als het plezier.

 

SEMINAR & B2B EVENTS

Zeker! We moeten er nog een paar maanden op wachten, maar wij zijn al druk bezig de events na deze periode. Een veilig en corona proof seminar is dan ook nu al gewoon te regelen via ons. Stil zitten is geen optie. We hebben door heel Nederland locaties geselecteerd waar vanaf 1 juli gewoon weer een seminar gegeven kan worden voor tot wel 100 personen.

 

VIDEO & ANIMATIE

Een van de populairste content vormen in deze tijd is bewegend beeld: video & animatie.

Online content en met name film is tegenwoordig dé manier om jouw publiek te bereiken. Onze professionele crew kan jouw videoproductie kosteneffectief filmen en monteren. Voor instaptarieven van nog geen € 500,00!

 

Zoals gezegd is alles al volledig operationeel. Ready to go! Dus… Ready To Go?

Kortom, TEF denkt in oplossingen en deze willen we graag met je delen.

SOLUTION 2 
WEBINAR

Webinar bij TEF
Vertel je verhaal vanuit 1 van onze 3 TEF Studio’s in IJsselstein. Een update aan je medewerkers? Je expertise delen met klanten? Dat kan vanuit onze dynamische studio voor jouw online event, volledig volgens de richtlijnen van het RIVM. Wij ontzorgen van A tot Z.

Unieke Studio
Onze studio in IJsselstein is in de basis stijlvol van alle gemakken voorzien.We hebben een tafel waarbij plek is voor 4 gasten, waar op verzoekafscheidingswanden geplaatst kunnen worden. Deze studio is helemaal klaarvoor jouw digitale event. Maak gebruik van onze compleet uitgeruste studiodie voorzien is van alle denkbare techniek.

Volledig verzorgd
We kunnen je ondersteunen met elk aspect van je online event. We verzorgen de techniek, content, livestream en de aankleding van de studio. Ook kunnen we je helpen bij de verhaallijn en interactie. Tijdens de voorbereiding ondersteunen en begeleiden we ook de gasten en sprekers. Op korte termijn, maken wij van jouw geplande seminar een interactieve webinar.

Wilt u meer informatie? Klik dan op de knop hieronder!

TEF Studioevents - Juiste transparantie
Green Screen.jpg

SOLUTION 1  
GREENSCREEN

Greenscreen bij TEF
We hebben hier in IJsselstein onze eigen greenscreen studio ingericht met tal van mogelijkheden. Al voor iets meer dan €500,00 heb je een eigen videoproductie met logo, naam en achtergrond.

 

Maar zelfs een volledig gepersonaliseerde studio en het integreren van diverse bedrijfseigen content zoals foto’s en video’s behoort tot de mogelijkheden.

 

Nog nooit gebruikt gemaakt van een greenscreen studio? Geen probleem! Bij TEF leggen we je stapsgewijs en duidelijk uit hoe het werkt. Bekijk de video om meer informatie over onze greenscreen studio te krijgen!

Ben je enthousiast geworden? Klik dan op de knop hieronder voor meer informatie!

TEF Experience

TEF EXPERIENCE ERVAREN?

Ben je enthousiast geworden en wil je meer weten over onze oplossingen? Dan nodigen we je graag uit voor een kop koffie bij ons in IJsselstein. In 30 minuten leggen we jou persoonlijk de TEF Experience uit!

 

*Uiteraard volgen we hierbij de richtlijnen van het RIVM.