TEF NEWS

Welkom bij de TEF Newsfeed. Vind hier de nieuwste ontwikkelingen, gadgets en partnerschappen van The Entertainment Factory. 

TEF zoekt een ervaren en flexibele management assistent voor 24 uur! Een organisatorisch talent, een meedenker, een ontzorger en een perfectionist.

October 30, 2019

The Entertainment Factory (TEF) zoekt per direct een ervaren en flexibele management assistent. TEF is een event- en marketingbedrijf bestaand uit de divisies TEF Concepts, TEF Audiovisual en TEF Multimedia. Wij bedienen een klantportfolio waar we enorm trots op zijn, variërend van Porsche tot McDonalds en van Sky Channel tot Ajax. En momenteel zijn we op zoek naar een management assistent die door relevante werkervaring probleemloos in kan stappen bij TEF.

 

Ben jij op je best bij een hoge mate van zelfstandigheid in je functioneren? Haal jij je voldoening uit het optimaal faciliteren van mensen en processen? Is flexibiliteit een van je sterkste punten? Dan hebben we misschien wel de ideale baan voor jou.

GEZOCHT! Enthousiaste studenten (17-23 jaar)

September 29, 2018

Wij zijn per direct op zoek naar jonge enthousiaste studenten die het TEF-team ondersteunen in de voorbereidende, uitvoerende en aflopende fase van een evenementenproductie!

Ben jij op zoek naar een flexibele bijbaan in een leerzame omgeving en heb jij geen 9 tot 5 mentaliteit?

Klik dan op onderstaande link voor de complete vacature en misschien zien wij jou dan binnenkort bij ons op kantoor.

NEW IN! Samsung 82" 4K TV

January 28, 2018

Zoekt u superieur beeld, een naadloos design en klasse?

Met een diameter van maar liefst 208 cm is deze televisie een eye-catcher in iedere setting!

In combinatie met onze 4K videomixer is dit de absolute top van videotentoonstelling!
Nu in tienvoud beschikbaar bij The Entertainment Factory voor uw event!

Giant Velofollies Belgium, #BIKELIFE

January 14, 2018

Januari hebben wij afgetrapt met een succesvolle beurs te België.

Tevreden klanten en enthousiaste bezoekers alom.

See you next year!

New Design DJ Booth

November 07, 2017

We hebben hem binnen; de nieuwe Design Booth! De booth bevat een ingebouwd LED scherm van 55" aan de voorzijde en strak wit van kleur rondom. Deze state of the art DJ Booth tilt ieder event naar een hoger niveau. Stay tuned for more exciting stuff!

Nieuwe stemkastjes; Give your vote!

November 02, 2017

Wij hebben maar liefst 250 nieuwe stemkastjes binnen die klaar zijn voor gebruik! Ideaal voor interactieve presentaties, vote games en interactieve workshops. Time to give your vote!

1 / 2

Please reload