top of page
TEF Background.jpg

3 DIVISIES
We Create Brand Experiences

The Entertainment Factory is onderverdeeld in 3 aparte divisies die losstaand van elkaar opereren, maar onderling ook naadloos kunnen samenwerken. Dat maakt ons uniek in de Benelux!

TEF DIVISIONS

TEF CONCEPTS Strategisch & Doordacht

Boosting your business! Dat is het uitgangspunt voor de conceptuele denkers van TEF Concepts. In opdracht van en samen met de klant werken wij al zo’n vijfentwintig jaar onderscheidende en effectieve ideeën uit die we vervolgens ook zelf kunnen regisseren en inrichten. Van strategie tot en met de volledige uitvoerin. TEF is uniek omdat we met de divisies Concepts, AV & More en Multimedia alles onder één dak hebben om een project van A tot Z te verzorgen. Zowel klein als groot. Eventueel door partners uit ons netwerk aan te haken indien een project daarom vraagt.

 

Ervaring wordt bij TEF gekoppeld aan creativiteit en innovatie. Jarenlange ervaring bij het inrichten van beurzen, seminars en andersoortige events stelt ons in staat om op basis van de door de klant gekozen strategische uitgangpunten het juiste concept uit te werken. Hierbij nemen wij de nieuwste technologische ontwikkelingen mee in het proces. Wij streven daarbij altijd naar het creëren van een impactvolle brand experience. Een unieke ervaring die voldoet aan de hoogst mogelijke kwaliteitseisen en een merk zal versterken! The Entertainment Factory verzorgt evenementen van 10 tot wel meer dan 10.000 mensen.

 

USP’s

  • Onderscheidend (voor iéder budget)

  • Innovatieve oplossingen

  • Unieke creativiteit

Scroll Down

TEF Background_edited.jpg

AUDIOVISUAL & STUDIOS
Perfect & Professioneel

TEF AV & More beschikt over de combinatie van de juiste apparatuur en een flexibel team van ervaren eventmanagers, producers en multifunctioneel ondersteunend personeel. Dat zorgt ervoor dat wij altijd in staat zijn impactvolle producties neer te zetten. Voor events tot 500 man kunnen wij alles met eigen apparatuur inrichten wat resulteert een zeer (kosten)effectieve aanpak voor onze klanten. Ontzorging mag dan wel een cliché-uitdrukking zijn, maar is wel degelijk volledig van toepassing voor TEF AV & More. De volledige audiovisuele productie wordt door ons professioneel verzorgd, van begin tot eind of het nu om een kleinschalig event of een zeer groot event gaat.

 

Onze mensen zijn steeds tot in de puntjes verzorgd, net als onze apparatuur. Wij bedenken niet alleen unieke evenementconcepten, maar voeren deze ook uit door middel van hoogwaardige audiovisuele apparatuur en multifunctioneel personeel! Hierin kiezen wij vaak voor een frisse witte en daarmee unieke uitstraling. En net als ons personeel is onze hardware multifunctioneel en flexibel. Wij blijven continu innoveren en updaten om zo altijd te kunnen werken met de beste en nieuwste apparatuur! Doordat The Entertainment Factory is opgebouwd uit drie divisies (Concepts, Audiovisueel en Multimedia) kunnen wij projecten doorgaans volledig zelf uitvoeren. Daar waar er behoefte is aan externe expertises kunnen wij altijd terugvallen op ons uitgebreide partnernetwerk.

 

USP’s

  • Ervaren & multifunctioneel personeel

  • Hoogwaardige apparatuur (in huis)

  • Uitgebreid partnernetwerk

IMG_4821.JPG
Videocamera

VIDEO & ANIMATIES
Creatief & Effectief

TEF Multimedia is onderdeel van de alles-onder-één-dak aanpak van The Entertainment Factory. Wij produceren tv-commercials, bedrijfsfilms, promo’s, logo’s etc. voor vele klanten. Hierbij reikt de scoop van bijzonder kosteneffectief vervaardigde laagdrempelige videoproducties tot aan high-end 4K opnames, waarbij bijvoorbeeld ook drones worden ingezet. Met onze professionele editing & montagestudio kan bijna elk creatief idee gerealiseerd worden. Naast conceptuele ondersteuning via TEF Concepts en de audiovisuele uitvoering van TEF Audiovisueel kunnen wij dus ook alle content en multimedia creëren voor een event.

 

Multimedia wordt ook ingezet bij de concept-fase voor een event. Als de basis van een goed doordacht idee is gelegd kunnen wij, met onze multimediamogelijkheden (3D-modelling), snel en effectief een zeer gedetailleerde illustratievorm gestalte geven. Dit versnelt het ontwerpproces van ons creatieve team evenals het achterliggende feedbacktraject met de klant. Ontwerpen kunnen razendsnel gedeeld en eventueel aangepast worden en dat zorgt voor een uiterst effectieve samenwerking met de opdrachtgevers.

 

Een andere unieke werkwijze is ons zogenoemde V-Direct. We filmen én monteren tijdens het event en je kunt zo na afloop van een event meteen op schermen een impressie ervan tonen. Na afloop kun je als klant ook via Whatsapp je relaties de aftermovie toesturen! Impact on the spot!

 

USP’s

  • Van laagdrempelig tot high end

  • 3D-modeling

  • V-Direct (on the spot!)

bottom of page