top of page

ABOUT US

WE CREATE
BRAND 
EXPERIENCES

The Entertainment Factory realiseert perfect georganiseerde en betekenisvolle brand experiences. Bouwend op 25 jaar ervaring leveren wij totaaloplossingen voor beurzen, seminars en andere events met high-end ondersteuning op audiovisueel-, multimedia- en entertainmentgebied. TEF beschikt over eigen professionele studio’s voor ‘in house’ realisatie van events en webinars. Van klein tot groot. Wij kunnen echter ook complete producties op locatie verzorgen.

 

Uitzonderlijk aan TEF is de opbouw uit de divisies Concepts, Audiovisueel & Studio's en Video & Animatie, waardoor we alle expertise onder één dak hebben. De kracht ligt daarnaast ook in de gedrevenheid en vakkundigheid van onze mensen. Een groep zeer ervaren professionals die, indien een project daarom vraagt, nog kan worden aangevuld met vakkennis die we uit ons uitgebreide partnernetwerk kunnen halen. Dit garandeert voor de klant te allen tijde een schaalbare totaalaanpak.

 

Opererend in de Benelux biedt TEF, vaak in co-creatie met de klant, full service oplossingen vanaf het initiële concept tot en met de uiteindelijke realisatie. Dit kan volledig verzorgd in een van onze eigen professionele studio’s zijn of op locatie. Projecten kunnen exclusief en kleinschalig zijn of juist groots opgezet; hierbij maakt het voor TEF niet uit of je een fysiek evenement wilt organiseren of gebruik wilt maken de vele voordelen die online events of webinars bieden. Wij kunnen voor beide opties alle zaken uit handen nemen, om zo voor de betrokkenen tot een succesvolle en professionele ‘experience’ te komen.

 

Onze studio’s zijn voorzien van state of the art uitrusting op zowel audio- als videogebied. Meerdere streaming-opties zijn daarbij beschikbaar. Indien gewenst verzorgen wij ook een passende locatie, contracteren we artiesten en regelen we bijvoorbeeld de catering. Event-ontzorging van A tot Z.

 

Wij kunnen voor iedere klant en in iedere setting, fysiek of online de juiste (merk)beleving creëren!

Building Brand Experiences

Building Brand Experiences

bottom of page