top of page
download.png

CONTENT CREATION
 

Maakt de ervaring compleet met verbluffende video's en 3D-animaties.

XXX

TEF Content Creation

Onze divisie Content Creation specialeert zich in het creëren van diverse video- en animatieprojecten.

Denk hierbij aan het produceren van promotievideo's, bumpers, teasers, interviews, tv-commercials en nog veel meer.

 

Daarnaast levert deze divisies ondersteuning die essentieel zijn voor de ondersteuning van onze TEF Studios en TEF Production evenementen

 

Wat ons echt uniek maakt, is ons V-Direct systeem. Hiermee kunnen wij op locatie opnames maken en direct bewerken, zodat we aan het einde van een evenement meteen een indrukwekkende aftermovie kunnen presenteren.

 

Een andere bijzondere service die wij bieden, is het maken van 3D-visualisaties. Met deze techniek creëren wij voorafgaand aan een beurs, evenement of productie een animatie die niet van echt te onderscheiden is.

 

Kies voor onze Content Creation divisie en breng uw projecten tot leven met hoogwaardige, professionele en onderscheidende video- en animatieproducties. Wij staan klaar om uw visie te realiseren met onze expertise en innovatieve technologieën.

3 PIJLERS

Tijdens het creatieve proces waarin we een uniek en onderscheidend concept bedenken met jou, werken wij volgens de onderstaande 3 waarden. Deze drie pijlers zorgen ervoor dat we samen met jou de rubiks kubus oplossen, en voor jou de meest passende oplossing vinden!

TEF Rubiks Cube.png

Ontzorging van A t/m Z

TEF Rubiks Cube.png

Unieke creatieve oplossingen

TEF Rubiks Cube.png

Onderscheidende concepten

Impressie

Bekijk onze Strategy & Concept trailer en krijg een goede impressie van onze creatieve ideeën en event-concepten. Wij hebben door de jaren heen al veel bijzondere projecten mogen uitvoeren en delen deze mooie belevenissen graag met je. Zo neem een kijkje in onze creatieve keuken!

TRAILER

MEER INFO?

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden en wil je eens brainstormen?

Neem dan gerust contact met ons op!

 

bottom of page