top of page

DECEMBER EVENTS

Samen zijn in deze tijden is belangrijker dan ooit

Juist met Sinterklaas, Kerst & Nieuwjaar! Hoe mooi is het dan om dit jaar een feest te organiseren om nooit te vergeten.

TEF heeft hiervoor de oplossing. Wij helpen jullie graag om er iets feestelijks van te maken. Laten we flink uitpakken met een sinterklaasshow, kerstdiner, kerstbal of een nieuwjaarsborrel. Hiervoor zijn verschillende mogelijkheden voor zowel online, offline of een combinatie van deze twee werelden genaamd: hybride events. Net als vorig jaar ziet kerst 2021 er waarschijnlijk anders uit. Veel medewerkers werken misschien nog steeds vanuit huis. Maar samen zijn in deze tijden is belangrijker dan ooit. Juist met kerst! Hoe mooi is het dan om dit jaar een kerstfeest te organiseren om nooit te vergeten?
 

Sinterklaas
Een sinterklaas programma voor jong en oud. Zet de kinderen van je collega’s in het zonnetje en geef ze een onvergetelijk sinterklaasfeest met cadeautjes en leuke spel elementen in het online, hybride of offline programma!
 

Kerst
Een kerstevent met alle gezinnen bij elkaar. Afgelopen jaar hebben we meer dan 50 kerst events mogen verzorgen, hiervoor hebben we ruime ervaring opgedaan om jouw kerst event onvergetelijk te maken. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Nieuwjaar

Proost met elkaar in het nieuwe jaar en misschien is het leuk om tijdens de borrel de plannen voor het nieuwe jaar toe te lichten. Of liever een terugblik van het afgelopen jaar? Besprek jullie wensen en wij zorgen voor een onvergetelijk moment.

Benieuwd naar wat we jullie nog meer kunnen bieden? Bekijk hieronder onze persoonlijke boodschap waarin we uitleggen wat wij jullie tijdens de december maanden kunnen aanbieden:

TEF%20-%20STUDIO%2033%20XL%20Resize%206_

MEER INFO?

Ben je enthousiast geworden en wil je meer informatie over de December Events? Neem dan contact met ons op!

 

bottom of page