top of page
Live concert

FYSIEKE EVENTS

Dat wat waar we al meer dan 25 jaar goed in zijn!

Al 25 jaar brengen wij mensen bij elkaar met perfect georganiseerde evenementen!

Vanaf strategie tot en met de uiteindelijke uitvoering. TEF levert ‘one stop shop’ oplossingen vanuit drie elkaar versterkende divisies: TEF Strategy & Concepts, TEF Studio & Audiovisual en TEF Video & Animation. Wij verzorgen daarbij alles van A tot Z. Concept, locatie, logistiek, high end apparatuur, tot en met de interactieve streaming. Variërend van kleinschalig tot groots en meeslepend. We doen dit voor MKB-bedrijven, net zo goed als voor grotere organisaties. 

 

Zo realiseert TEF unieke experiences in de vorm van evenementen, beurzen, dinershows, gala’s, corporate events en nog veel meer! Onze kracht ligt niet alleen in onze unieke concepten, de hoogwaardige apparatuur en de flexibiliteit van onze oplossingen, maar ook in de gedrevenheid en vakkundigheid van onze mensen. Zeer ervaren professionals die, indien een project daarom vraagt, nog kan worden aangevuld met vakkennis die we uit ons uitgebreide partnernetwerk kunnen halen. Dit garandeert voor de klant te allen tijde een schaalbare totaalaanpak. Zo contracteren we bijvoorbeeld ook artiesten en regelen de catering, mocht dat gewenst zijn. Alles kan!

 

Lees hier wat de verschillende divisies voor jouw kunnen betekenen:

Think%20TEF_edited_edited_edited.jpg
Think%20TEF_edited_edited_edited.jpg

STRATEGY & CONCEPT

‘TEF CONCEPTS Strategisch & Doordacht Boosting your business!’ Dat is het uitgangspunt voor de conceptuele denkers van TEF Concepts. In opdracht van en samen met de klant werkt TEF al zo’n 25 jaar onderscheidende en effectieve ideeën uit, die ze vervolgens ook zelf kunnen regisseren en inrichten van strategie tot en met de volledige uitvoering. TEF is uniek omdat ze met de divisies Concepts, AV & More en Multimedia alles onder één dak hebben om een project van A tot Z te verzorgen, zowel groot als klein. TEF verzorgt evenementen van 10 tot wel meer dan 10.000 mensen.

Ervaring wordt bij TEF gekoppeld aan creativiteit en innovatie. Op basis van de door de klant gekozen strategische uitgangspunten, wordt het juiste concept door TEF uitgewerkt. Alle kennis en ervaring rondom het inrichten van beurzen, seminars en andersoortige events, wordt hierin meegenomen. Hierbij neemt TEF de nieuwste technologische ontwikkelingen mee in het proces. TEF streeft daarbij altijd naar het creëren van een impactvolle brand experience, namelijk een unieke ervaring die voldoet aan de hoogst mogelijke kwaliteitseisen en een merk zal versterken.

TEF Background_edited.jpg

AUDIOVISUAL
& STUDIOS

TEF Audiovisueel & Studio’s (AV & More) beschikt over de combinatie van de juiste apparatuur en een flexibel team van ervaren eventmanagers, producers en multifunctioneel ondersteunend personeel. Hierdoor is TEF in staat is om impactvolle producties neer te zetten. Voor events tot 500 man kan TEF alles met eigen apparatuur inrichten, wat resulteert in zeer (kosten)effectieve aanpak voor TEF’s klanten. Ontzorgen mag dan wel een cliché- uitdrukking zijn, maar is wel degelijk volledig van toepassing voor TEF AV & More. De volledige audiovisuele productie wordt door TEF professioneel verzorgd, van begin tot eind of het nu om een kleinschalig event of een zeer groot event gaat. De mensen bij TEF zijn steeds tot in de puntjes verzorgd, dit uit zich zowel in dat ze er netjes uitzien en dat ze professioneel handelen. Maar ook de apparatuur wordt netjes onderhouden en vertoond.

TEF bedenkt niet alleen unieke evenementconcepten, maar voert deze ook uit door middel van hoogwaardige audiovisuele apparatuur en multifunctioneel personeel. Hierin kiest TEF vaak voor een frisse witte en daarmee unieke uitstraling. Net als het personeel is de hardware ook multifunctioneel en flexibel. TEF blijft continu innoveren en updaten om altijd te kunnen werken met de beste en nieuwste apparatuur.

Live concert
Videocamera
Videocamera

VIDEO & ANIMATION

TEF Video & Animatie (Multimedia) is onderdeel van de alles-onder-één-dak aanpak. TEF produceert tv- commercials, bedrijfsfilms, promo’s, logo’s etc. voor vele klanten. Hierbij reikt de scoop van bijzonder kosteneffectief vervaardigde laagdrempelige videoproducties tot aan high-end 4K opnames, waarbij bijvoorbeeld drones worden ingezet. Met TEF zijn professionele editing & montagestudio kan bijna elk creatief idee gerealiseerd worden. Hierdoor kan TEF alle content en multimedia creëren voor een event.

Multimedia wordt vaak ingezet bij de concept-fase voor een event. Als de basis van een goed doordacht idee is gelegd, kan TEF met multimediamogelijkheden (3D- modelling), snel en effectief een zeer gedetailleerde illustratievorm vormgeven. Dit versnelt het ontwerpproces van TEF’s creatieve team evenals het achterliggende feedbacktraject met de klant. Ontwerpen kunnen namelijk razendsnel gedeeld en eventueel aangepast worden, wat zorgt voor een uiterst effectieve samenwerking met de opdrachtgevers. Een andere unieke werkwijze op het gebied van multimedia is het zogenoemde V- Direct van TEF. Hierbij filmt én monteert TEF tijdens het event waardoor na afloop van een event meteen een impressie op de schermen getoond kan worden. Na afloop kan de klant via WhatsApp zijn/haar relaties de aftermovie toesturen.

EVENT ORGANISEREN?

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden bij TEF en wil je eens brainstormen?

Neem dan gerust contact met ons op!

bottom of page