Studio XXL.jpg

STUDIO
HYBRIDE

 Een live event waarbij zowel online deelnemers vanaf elke plek mee kunnen kijken alsook een groep deelnemers op de locatie zelf. 

Met onze TEF Hybride Studio on Tour-oplossingen beschik je over een professionele future proof setting om op iedere gewenste locatie een online event te combineren met een presentatie waarbij op een veilige manier ook publiek aanwezig is.

 

Onze Hybride Studio on Tour-oplossingen biedt het beste van twee werelden. Een live event waarbij zowel online deelnemers vanaf elke plek mee kunnen kijken alsook een groep deelnemers op de locatie zelf. Op elke gewenste plek in Nederland. Een toekomstbestendige oplossing met een volledig ingericht mobiel event (licht, geluid en video) met de toevoeging van diverse streamingmogelijkheden.
 

Klaar voor de toekomst!

Bij TEF zijn we ervan overtuigd dat de toekomst van evenementen ligt in het samenvoegen van offline met online, oftewel hybride events. Publiek in de zaal en publiek op afstand toegevoegd aan het event via de diverse online opties. Zo zullen de twee opties samenvloeien. Een vorm die TEF nu al kan aanbieden en die vanaf het moment dat er steeds meer mensen fysieke aanwezig mogen zijn volledig schaalbaar is. The best of both worlds dus. TEF is op dit moment al klaar voor die toekomst!

HYBRIDE STUDIO ON TOUR

f_edited.png

TEF heeft een drietal oplossingen waarbij wij op ieder gewenste locatie in Nederland een hybride studio opbouwen. We nemen een complete setting audiovisueel mee voor alle aanwezige personen in de zaal en breiden deze uit met een complete setting om dit actief of interactief te streamen naar duizenden mensen thuis. Een pakket waarbij fysiek 50 mensen aanwezig zijn, 100 tot zelfs wel 200 mensen. Een combinatie van de vertrouwde event setting zoals je van ons gewend bent, uitgebreid met techniek voor de kijker thuis. Mocht je zelf nog geen geschikte locatie hebben dan denken wij ook hierin graag met je mee.


 

We plaatsen een professionele studio op locatie:
 

  • Podium + belichting voor de presentatoren

  • Audio (een hoogwaardig geluidssysteem waarmee we de aanwezige bezoekers versterken + standaard 4 draadloze handheldmicrofoons)

  • Video (links en rechts van de presentatoren 2 schermen van 300 cm breedte waar we middels hoogwaardige beamers beeld op projecteren.

  • Streamingtechniek

  • Regie voor audio, video en licht


 

Wij bieden de Hybride Studio on Tour in een 3-tal varianten:
 

Hybride Studio on Tour 50 wordt in de basis aangeboden in een tijdsblok van 4 uur en is ingericht op 50 personen. Ervaring leert dat wij deze tijd minimaal nodig hebben om een hoogwaardige stream te realiseren. Een stukje voorbereiding als b.v. een dry-run is daarom mogelijk in dit 4 uur durende blok. Het basis tijdsblok van 4 uur uit te breiden naar max 10 uur. Ook zijn er diverse opties voor meer (meekijk)schermen, meer microfoons of ondersteuning op locatie door bijvoorbeeld een floormanager of technisch personeel of zelfs catering tijdens het event. Informeer naar de beschikbare uitbreidingsmogelijkheden.

 

Uitbreiding naar meer publiek is ook mogelijk!

Hybride Studio on Tour 100; Studio ingericht op 100 personen (vraag naar de voorwaarden).

Hybride Studio on Tour 200; Studio ingericht op 200 personen (vraag naar de voorwaarden).
 

Alle voorzieningen (logistiek, techniek, inrichting en ondersteuning) zullen worden aangepast om tot maximaal 100 respectievelijk 200 mensen te kunnen ontvangen op het hybride event.

In de video over onze Studio Hybride on Tour krijg je een goede impressie van de mogelijkheden en inrichting van deze interactieve studio. Wil je meer informatie over deze studio en wat we voor jou kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op!

DE VOORDELEN VAN STUDIO HYBRIDE

We helpen je graag op weg om jouw idee te realiseren. Met onze Hybride Studio zijn er tal van mogelijkheden. Deze schaalbare en veilige oplossing is gericht op de toekomst en kan volledig ingericht worden op locatie. Hieronder geven we je wat voordelen van onze Hybride Studio. 

Alles is mogelijk op het gebied van opname- én streamingtechniek

Een professionele studio geheel ingericht op locatie. Schaalbaar en veilig.

Zeer interactief door de combinatie van online en offline

De juiste samenstelling van techniek en mensen

TEF%20-%20STUDIO%2033%20XL%20Resize%206_

MEER INFO?

Ben je enthousiast geworden en wil je meer informatie over de mogelijkheden van onze Hybride Events? Neem dan contact met ons op!