top of page
Studio XXL.jpg

STUDIO
HYBRIDE

Combineer tijdens jouw event de fysieke aanwezigheid van publiek met de interactie van deelnemers die via een onlineverbinding aansluiten. Vanaf welke plek dan ook. Het TEF Hybride Event-concept maakt het mogelijk een professionele en toekomstbestendige setting te creëren op iedere gewenste locatie.

Klaar voor de toekomst!

TEF realiseert een totaaloplossing, waarbij we een hoogwaardig en volledig ingericht (mobiel) event neerzetten. Verlichting, geluid, video en streaming worden helemaal afgestemd op de wensen van de klant en de omstandigheden ter plekke. We laten niets aan het toeval over en er is grote flexibiliteit in de mogelijkheden qua grootte, streamingopties en ook qua aankleding. Een TEF Hybride Event biedt het beste van twee werelden. Een tot in de puntjes verzorgd live event op locatie, waarbij aan de aanwezigen op de locatie zelf probleemloos online deelnemers worden toegevoegd. En dat op elke gewenste plek in Nederland of zelfs daarbuiten.

 

Zo biedt TEF je de mogelijkheid om te kiezen voor een flexibele oplossing voor al je events op locatie. Met de toevoeging van diverse streamingmogelijkheden. Tijdens een Hybride Event van TEF ontmoeten en versterken fysiek en online elkaar. Dit kan een kleinschalig event zijn, maar dat kunnen ook events met 100, 200 of zelfs meer bezoekers zijn.

Van XS tot XXL dus.

HYBRIDE STUDIO ON TOUR

f_edited.png

TEF Hybride Event

 

Om alle budgetopties goed inzichtelijk te maken hebben we drie uitgewerkte pakketten:

  • Hybride Event 50 - voor maximaal 50 fysiek aanwezige personen

  • Hybride Event 100 - voor maximaal 100 fysiek aanwezige personen

  • Hybride Event 200 - voor maximaal 200 fysiek aanwezige personen

NB het aantal online deelnemers is hierbij in principe onbeperkt.

 

Ook boven de 200 fysiek aanwezige personen is TEF je partner voor gecombineerde evenementen. Neem vooral contact met ons op voor de mogelijkheden. Wij combineren ruim 20 jaar ervaring in het bedenken en uitvoeren van evenementen van groot tot klein met de allernieuwste mogelijkheden voor het online realiseren en streamen van presentaties, seminars en tal van andere events.

 

TEF BIEDT DE OPLOSSING VOOR AL JE EVENTS

In de video over onze Studio Hybride on Tour krijg je een goede impressie van de mogelijkheden en inrichting van deze interactieve studio. Wil je meer informatie over deze studio en wat we voor jou kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op!

DE VOORDELEN VAN STUDIO HYBRIDE

We helpen je graag op weg om jouw idee te realiseren. Met onze Hybride Studio zijn er tal van mogelijkheden. Deze schaalbare en veilige oplossing is gericht op de toekomst en kan volledig ingericht worden op locatie. Hieronder geven we je wat voordelen van onze Hybride Studio. 

Alles is mogelijk op het gebied van opname- én streamingtechniek

Een professionele studio geheel ingericht op locatie. Schaalbaar en veilig.

Zeer interactief door de combinatie van online en offline

De juiste samenstelling van techniek en mensen

TEF%20-%20STUDIO%2033%20XL%20Resize%206_

MEER INFO?

Ben je enthousiast geworden en wil je meer informatie over de mogelijkheden van onze Hybride Events? Neem dan contact met ons op!

 

bottom of page