top of page

Tell

Your Story.

THE ENTERTAINMENT FACTORY
WE CREATE UNIQUE BRAND EXPERIENCES

The Entertainment Factory (TEF) staat voor strategisch, creatief en professioneel.

 

TEF is een event- en marketingbureau gespecialiseerd in het creatief vertalen van een communicatiebehoefte van een merk of organisatie naar unieke experiences in de vorm van evenementen (zowel online als fysiek), webinars, trainingen, productpresentaties, bedrijfsvideo’s en andere gewenste middelen.

 

Vanaf het initiële concept tot en met de uiteindelijke uitvoering realiseren wij al 25 jaar perfect georganiseerde en vaak unieke oplossingen. Voor MKB-bedrijven, net zo goed als voor grotere organisaties. Studioproducties vanuit onze eigen professionele studio’s, beurzen, webinars, productintroducties, trainingen, outdoor events etc. Met high-end beeld, geluid, verlichting, live streaming, catering en compleet ingericht. Variërend van kleinschalig tot groots en meeslepend.

 

Wij gaan in gesprek met je om samen het concept neer te zetten, dat het best op jouw doelstellingen aansluit en zo de meeste impact heeft. Vanuit dat strategisch concept werken we een creatieve invulling uit, die we vervolgens tot in de puntjes verzorgd zullen realiseren. Online, Offline of een combinatie van deze twee, met volledige interactieve communicatiemogelijkheden.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk onze website en neem gerust contact met ons op!

Ga je voor uniek, dan ga je voor TEF!

DRIE UNIEKE BEDRIJVEN

The Entertainment Factory bestaat uit drie unieke bedrijven. Deze 3 divisies werken samen en sluiten naadloos op elkaar aan. Uiteraard kan je ook gebruik maken van de diensten van één onderdeel. Lees hieronder meer over de mogelijkheden.

Studio on Tour
TEF%20-%20STUDIO%2033%20XL%20Resize%206_

Benieuwd welke rol wij voor jou kunnen invullen? Neem contact met ons op.

Volg ons via:

  • Black LinkedIn Icon

Blijf op de hoogte van ons nieuwste concepten, ideeën en beleef onze Brand Experiences. Door ons te volgen op social media blijf je volledig up to date!

bottom of page