top of page
Think%20TEF_edited.jpg

Studio & Audiovisual
Ervaren & multifunctioneel personeel

Vanuit een strategisch concept werken we een creatieve invulling uit, die we vervolgens tot in de puntjes verzorgd zullen realiseren.

Samen bedenken we een onderscheidend concept!

TEF beschikt over professionele studio’s te IJsselstein voor diverse onlineconcepten, maar kan met hetzelfde hoogwaardige niveau ook mobiele studio’s op locatie inzetten en overal waar de klant dat wenst events organiseren. Onze Hybride Studio oplossing maakt het zelfs mogelijk dat er zowel mensen op locatie aanwezig zijn, als ook via een live streaming verbinding. Met interactieve opties. Deze hybride oplossing is inzetbaar voor groepen van 50, 100 en tot zelfs 200 mensen. Future proof! Wij kunnen voor iedere klant en overal, fysiek, online of een combinatie daarvan de juiste setting creëren.

 

TEF biedt dus flexibiliteit in de opzet en schaalgrootte van een event. We beschikken over de combinatie van de juiste apparatuur, een flexibel team van ervaren eventmanagers, producers en multifunctioneel ondersteunend personeel. Dat zorgt ervoor dat wij altijd in staat zijn impactvolle producties neer te zetten. De volledige audiovisuele productie wordt door ons professioneel verzorgd, van begin tot eind of het nu om een kleinschalig event of een zeer groot event gaat.

 

De perfecte mix! Onze unieke evenementconcepten worden uitgevoerd met hoogwaardige audiovisuele apparatuur en tot in de puntjes verzorgd multifunctioneel personeel! Hierin kiezen wij vaak voor een frisse witte en daarmee unieke uitstraling. En net als ons personeel is onze hardware multifunctioneel en flexibel. Wij blijven continu innoveren en updaten om zo altijd te kunnen werken met de beste en nieuwste apparatuur! 

3 PIJLERS

Tijdens het creatieve proces waarin we een uniek en onderscheidend concept bedenken met jou, werken wij volgens de onderstaande 3 waarden. Deze drie pijlers zorgen ervoor dat we samen met jou de rubiks kubus oplossen, en voor jou de meest passende oplossing vinden!

TEF Rubiks Cube.png

Ontzorging van A t/m Z

TEF Rubiks Cube.png

Unieke creatieve oplossingen

TEF Rubiks Cube.png

Onderscheidende concepten

Impressie

Bekijk onze Strategy & Concept trailer en krijg een goede impressie van onze creatieve ideeën en event-concepten. Wij hebben door de jaren heen al veel bijzondere projecten mogen uitvoeren en delen deze mooie belevenissen graag met je. Zo neem een kijkje in onze creatieve keuken!

TRAILER

MEER INFO?

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden en wil je eens brainstormen?

Neem dan gerust contact met ons op!

 

bottom of page