ONS TEAM

The Entertainment Factory bestaat uit een multifunctioneel team van professionals die graag met u meedenken en u totaal ontzorgen!

Wij stellen ons vaste team hieronder graag even aan u voor!

TEF - STUDIO 33 XL Resize Staff.jpg

Freek Bleijenberg

Managing Director / CEO

Freek is eigenaar bij The Entertainment Factory. Naast het vervullen van de werkzaamheden die horen bij de functie van Managing Director, is Freek vooral actief als creatief brein binnen de Concept and Realisation B.V. Freek bedenkt creatieve concepten en ideeën die ieder event tot een succes maken. 

Jan Pompe

AV Employee

Jan is AV Employee bij The Entertainment Factory. Hij is werkzaam binnen de Audiovisuele B.V. en is de uitvoerende persoon die aanwezig is tijdens verschillende evenementen en producties. Samen met de rest van crew zorgt Jan ervoor dat ieder event tot in detail perfect wordt uitgevoerd. 

Tom van Bijnen

Executive Director / Producer

Tom is Uitvoerend Directeur binnen de Audiovisuele B.V. Naast de werkzaamheden die horen bij het vervullen van de functie als Uitvoerend Directeur, is Tom ook Event Manager/Producer.

Binnen de Audiovisuele B.V. is hij het eerste aanspreekpunt. Tom verzorgt en/of coördineert alle benodigde diensten voor een evenement, onderhoudt het contact met opdrachtgevers en is het aanspreekpunt voor de crew.

Nick van der Hilst

Management Assistent

Nick is werkzaam in zowel de Back als de Front Office bij The Entertainment Factory. Hij is het aanspreekpunt als het gaat om Marketing, Administratie, Communicatie en andere werkzaamheden die te herleiden zijn naar de Back/Front Office. Verder kom je Nick ook tegen op evenementen die TEF uitvoert. 

Dennis van der Werff

Technical Producer

Dennis is Technical Producer bij The Entertainment Factory. Binnen de Audiovisuele B.V. is hij de multifunctionele technicus die tot in detail een oplossing bedenkt voor ieder event. Dennis heeft contact met partijen die diensten en producten leveren en is verantwoordelijk voor de techniek tijdens evenementen.

Christian Bionda

Project Coördinator Multimedia

Christian is Project Coördinator bij The Entertainment Factory. Binnen de Multimedia B.V. is hij het eerste aanspreekpunt. Christ verzorgt en/of coördineert alle Multimedia projecten van begin tot eind, onderhoudt het contact met opdrachtgevers en is op locatie aanwezig om de Multimedia werkzaamheden uit te voeren.

Anouk van Zandwijk_edited.png
 
Ontwerp zonder titel-3.png

Sem Peelen

Office Manager

Sem is werkzaam in zowel de Back als de Front Office bij The Entertainment Factory. Hij is het aanspreekpunt als het gaat om Marketing, Sales, Communicatie en andere werkzaamheden die te herleiden zijn naar de Back/Front Office. Verder is Sem de Sales medewerker binnen TEF.

Marco Verheul

DJ / Video Specialist

Marco is zowel DJ als AV Specialist bij The Entertainment Factory. Binnen de Audiovisuele B.V. wordt hij ingezet als DJ en is als Video Specialist aanwezig tijdens de uitvoering van diverse evenementen. Samen met de rest van de crew zorgt Marco ervoor dat ieder event tot in detail perfect wordt uitgevoerd.

Anouk van Zandwijk

Marketing & Communicatie Manager

 


Anouk is werkzaam in zowel de Back als de Front Office bij The Entertainment Factory. Anouk werkt als het ware achter de schermen van het bedrijf. Een belangrijke taak van de backoffice medewerker is het bieden van ondersteuning, voor, tijdens en na het event!