top of page
TEF - STUDIO 33 - Greenscreen Resize.jpg

STUDIO 33

GREEN SCREEN

Presenteer live voor het groene doek in onze professionele greenscreen studio!

TEF beschikt over een drietal compleet ingerichte opnamestudio’s in IJsselstein. Studio 33 Standard, Studio 33 Pro en Studio 33 Green Screen. Onze Green Screen-studio is een hoogwaardige groene ruimte met diverse toepassingsmogelijkheden. Hierbij wordt een digitale achtergrond gerealiseerd op het groene doek. In plaats van voor een fysiek scherm, sta je nu voor het Green Screen de presentatie te verzorgen.

 

Standaard zijn er al vijf digitale studio’s als achtergrond beschikbaar, maar TEF kan indien gewenst ook op basis van aangeleverde beelden een nieuwe achtergrond in je huisstijl ontwerpen. Tijdens de presentatie monteren we dan een realistische digitale studio om de presentator heen. De presentator die achter een balie of in de virtuele studio staat, kan via op de grond geplaatste schermen live meekijken. Zo ziet hij of zij exact wat de deelnemers ook zien.

 

In onze Green Screen-studio maken we standaard gebruik van een 4K camera om alles haarscherp in beeld te brengen. Geluid nemen we op via de beste draadloze microfoons of dasspelden en

ons technisch personeel en een floormanager zullen standaard aanwezig zijn om te zorgen voor eventuele ondersteuning. Uiteraard is er regie en audiovisuele begeleiding gedurende de productie en nemen we het event op voor distributie. Wij ontzorgen van A tot Z. Zo krijg je een perfect georganiseerd online event.

Je krijgt ook de beschikking over een luxe ontvangstruimte met groot live scherm om vanuit daar mee te kijken. Daarnaast zijn er twee werkplekken met gratis wifi aanwezig en verzorgen we voor vijf personen gratis parkeerplekken en een drankarrangement.

Het werkt als volgt:

 • In plaats van voor een fysiek scherm, sta je nu voor het Green screen

 • Deelnemers zien niet het groene doek maar een compleet ingerichte studio

 • We kunnen de beelden in elkaar verwerken. Zo plaatsen we het TV scherm met de presentatie in de achtergrond en/of sta je achter een balie

 • Alles wordt live online gestreamd in de basis via Youtube.

 • Optioneel zijn Microsoft Teams of Zoom

Hierbij maak je gebruik van

 • Een drietal schermen:
  1. Een afkijkscherm met daarin de mix die de deelnemers zien
  2. Een presentatiescherm
  3. Een interactief scherm om de deelnemers digitaal te kunnen zien.

 • Complete audio-en videotechniek en regie

 • Belichting en Greenscreen

 • Vooraf gekozen achtergrond/omgeving

 • Duur 2 uur (1 uur voorbereiding, 1 uur live)

Studio 33 green Screen wordt in de basis aangeboden in een tijdsblok van 2 uur. Mocht er toch behoefte zijn aan extra tijd, dan is dat uiteraard altijd mogelijk.

STUDIO 33 GREEN SCREEN

In de video over onze Studio 33 Green Screen krijg je een goede impressie van de mogelijkheden en inrichting van de studio. Wil je meer informatie over deze studio en wat we voor jou kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op!

DE MOGELIJKHEDEN

We helpen je graag op weg om jouw idee te realiseren. In onze online studio 33 Greenscreen Live zijn er tal van mogelijkheden. Hieronder geven we je wat voorbeelden en voordelen van onze interactieve studio 33 Greenscreen live. 

In je eigen digitale studio live een presentatie of webinar geven

Een studio in de gewenste huisstijl van jouw bedrijf

Stream live via YouTube of zoom

Toon live beelden aan je doelgroep en praat er over met ze

MEER INFO?

Ben je enthousiast geworden en wil je meer informatie?

Neem dan gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.

 

bottom of page