top of page
TEF - STUDIO 33 Resize 9.jpg

STUDIO 33
STANDARD

Huur nu een professionele studio voor efficiënte presentaties en salespitches voor bestaande of potentiele klanten.

Centraal gelegen in Nederland (IJsselstein) beschikt TEF over een vijftal compleet ingerichte opnamestudio’s: Studio 33 Standard, Green Screen, White, Red en Pro. In onze sfeervolle White-variant, die voorzien is van hoogwaardige apparatuur, word je gastvrij ontvangen voor presentaties, updates, webinars en diverse andere online evenementen.

Standaard bij de prijs meegenomen heb je de keuze uit 5 verschillende inrichtingen. Presentaties krijgen de uitstraling van een event dat op een groot podium wordt gehouden. In combinatie met ondersteunende grootformaat schermen, high end geluidsapparatuur en dito verlichting biedt Studio 33 White een ideale setting voor professionele online events (en opnames). Uitermate geschikt voor staande presentaties waar tot wel 3 personen tegelijk kunnen presenteren.

De TEF-crew zal vanuit een inpandige en geluidsdichte technische ruimte de volledige audiovisuele afhandeling begeleiden. Gedurende het event is ons technisch personeel is samen met een floormanager aanwezig om zorg te dragen voor alle gewenste ondersteuning en een perfect georganiseerd online event. Dat betekent bij TEF dat het meer is dan alleen de technische bediening maar ook advies en andere gewenste (regie)ondersteuning.

Jouw event zal volledig in onze studio’s worden ‘gestyled’ om indien gewenst naadloos aan te sluiten aan de ‘look & feel’ van je organisatie door gebruik te maken van branding. Het wordt als het ware je eigen studio. Bij een event krijg je overigens niet alleen de beschikking over de volledig ingerichte studio, maar ook over een luxe ontvangstruimte en meerdere flexplekken om ook op locatie door te kunnen werken. Daarnaast is er een stijlvolle viewing room met een 82” scherm, waar het event live te volgen is voor collega’s of gasten.

 

Ook zijn er meerdere streamingopties voor zowel passieve als interactieve streaming. TEF heeft altijd een oplossing voor jouw communicatiebehoefte. Het is de unieke combinatie van locatie, studioruimte, techniek én de professionele multifunctionele TEF-crew waar onze meerwaarde ligt. We hebben al meer dan 300 online events mogen verzorgen (waaronder voor vele A-merken).

 

We hebben al 25 jaar ervaring in het bedenken en uitvoeren van evenementen van groot tot klein en we werken hierbij steeds de met allernieuwste technische mogelijkheden. Zowel op audiovisueel gebied alsook op het gebied van streaming van events.

TEF STUDIO33 PRO WHITE_0018_PS1A0508.jpg

BASIS FACILITEITEN

STUDIO 33 STANDARD

INBEGREPEN IN BASISTARIEF

 1. Complete ingerichte studio (keuze uit 5 settings!)

 2. Hoogwaardige A/V-techniek

 3. Professionele verlichting

 4. TEF-crew (audio-operator, camera- operator, video-operator, floormanager)

 5. In House regie vanuit eigen regieruimte

 6. Viewing room met XXL-meekijkscherm en WiFi

 7. Flexplekken om voor tijdens na event door te kunnen werken

 8. 4 UUR IN-OUT*

 9. Koffie, thee en frisdranken voor 6 personen

 10. Gratis afgeschermde parkeerruimte (met laadpaal)

 11. Strategische ondersteuning: 2 uur event-intake (advies om je event zo efficiënt en optimaal mogelijk in te richten)

DE STUDIO

In de video over onze Studio 33 Standard krijg je een goede impressie van de mogelijkheden en inrichting van de studio. Wil je meer informatie over deze studio en wat we voor jou kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op!

TEF Background_edited.jpg

DE MOGELIJKHEDEN

We helpen je graag op weg om jouw idee te realiseren. In onze online Studio 33 White zijn er tal van mogelijkheden. Hieronder geven we je wat voorbeelden en voordelen van onze interactieve studio 33. Heb jij een origineel idee? We staan open om met je mee te denken!

Professionele Zoom meetings & PowerPoint presentaties

Sales pitches & Product lanceringen

Interactie met je doelgroep of project team

Of misschien heb je online iets te vieren met collega's of klanten?

TEF%20-%20STUDIO%2033%20Resize%208_edite

MEER INFO?

Ben je enthousiast geworden en wil je meer informatie?

Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden!

 

bottom of page