top of page
TEF STUDIO33 PRO WHITE_0039_PS1A0552.jpg

STUDIO 33
PRO

Organiseer een professionele webinar of ander interactief online event!

TEF beschikt over een vijftal compleet ingerichte opnamestudio’s in IJsselstein. Studio 33 Standard, Green Screen, White, Red en Pro. Studio 33 Pro is een hypermoderne studio voorzien van hoogwaardige apparatuur, waaronder een imposant scherm met een zeer hoge resolutie. Presentaties krijgen hiermee de uitstraling van een event dat op een groot podium wordt gehouden. In combinatie met de high end geluidsapparatuur en -verlichting beschikken we over een omgeving waar professionele online events en opnames gemaakt kunnen worden.

Studio 33 Pro is vergelijkbaar met studio’s zoals deze worden gebruikt voor bekende programma’s als JINEK of DWDD en is geschikt voor vele uiteenlopende doeleinden. Webinars, productpresentaties, producttrainingen, ronde-tafel-gesprekken of bijvoorbeeld live events (eventueel met publiek). Het behoort allemaal tot de mogelijkheden. TEF heeft altijd een oplossing voor jouw communicatiebehoefte.

Professioneel, efficiënt en voor een fractie van de prijs van een studio op locatie!

Jouw event zal volledig in onze studio’s worden gestyled om naadloos aan te sluiten aan de ‘look and feel’ van je organisatie. Wij verzorgen de volledig ingerichte studio, een luxe ontvangstruimte, alle apparatuur en de registratie. Ook zijn er meerdere streamingopties. Ons technisch personeel is samen met een floormanager standaard aanwezig om zorg te dragen voor alle gewenste ondersteuning en een perfect georganiseerd online event.

 

Onze studio’s zijn zeer goed bereikbaar en centraal gelegen in Nederland. Uiteraard zorgen we voor gratis parkeerplekken en je kunt tijdens de opnames gebruik maken van kantoorruimte met twee werkplekken en gratis wifi.

DE STUDIO

In de video over onze Studio 33 PRO krijg je een goede impressie van de mogelijkheden en inrichting van deze interactieve studio. Wil je meer informatie over deze studio en wat we voor jou kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op!

TEF Background_edited.jpg

DE MOGELIJKHEDEN

We helpen je graag op weg om jouw idee te realiseren. In onze online studio 33 PRO zijn er tal van mogelijkheden. Hieronder geven we je wat voorbeelden en voordelen van onze interactieve studio 33 PRO. 

Organiseer een professioneel online event naar keuze

Geschikt voor webinars, trainingen en Live Entertainment!

Alles is mogelijk op het gebied van online interactie

Met professionele apparatuur en een vakkundig team realiseren we jouw idee van A tot Z

TEF%20-%20STUDIO%2033%20XL%20Resize%206_

MEER INFO?

Ben je enthousiast geworden en wil je meer informatie?

Neem dan contact met ons op, we bespreken graag de mogelijkheden met je!

 

bottom of page