top of page

ONS TEAM

The Entertainment Factory bestaat uit een multifunctioneel team van professionals die graag met u meedenken en u totaal ontzorgen!

Wij stellen ons vaste team hieronder graag even aan u voor!

TEF - STUDIO 33 XL Resize Staff.jpg

Freek Bleijenberg

Owner / CEO

Freek is eigenaar bij The Entertainment Factory. Naast het vervullen van de werkzaamheden die horen bij de functie van Managing Director, is Freek vooral actief als creatief brein binnen de Concept and Realisation B.V. Freek bedenkt creatieve concepten en ideeën die ieder event tot een succes maken. 

Tom van Bijnen

Operational Director

Tom is Uitvoerend Directeur binnen de Audiovisuele B.V. Naast de werkzaamheden die horen bij het vervullen van de functie als Uitvoerend Directeur, is Tom ook Event Manager/Producer.

Binnen de Audiovisuele B.V. is hij het eerste aanspreekpunt. Tom verzorgt en/of coördineert alle benodigde diensten voor een evenement, onderhoudt het contact met opdrachtgevers en is het aanspreekpunt voor de crew.

Dennis van der Werff

Technical Producer

Dennis is Technical Producer bij The Entertainment Factory. Binnen de Audiovisuele B.V. is hij de multifunctionele technicus die tot in detail een oplossing bedenkt voor ieder event. Dennis heeft contact met partijen die diensten en producten leveren en is verantwoordelijk voor de techniek tijdens evenementen.

TEF.jpg

Office Manager

WE WANT YOU!

Wordt jij onze nieuwe collega?

Wij staan open voor een open sollicitatie, stuur je motivatie en CV naar info@tef-nl.com

Dan drinken we snel een kop koffie samen!

Marco Verheul

Video Producer

Marco is zowel DJ als AV Specialist bij The Entertainment Factory. Binnen de Audiovisuele B.V. wordt hij ingezet als DJ en is als Video Specialist aanwezig tijdens de uitvoering van diverse evenementen. Samen met de rest van de crew zorgt Marco ervoor dat ieder event tot in detail perfect wordt uitgevoerd.

_MG_2602.jpg

Christian Bionda

Video Project Manager

Christian is Project Coördinator bij The Entertainment Factory. Binnen de Multimedia B.V. is hij het eerste aanspreekpunt. Christ verzorgt en/of coördineert alle Multimedia projecten van begin tot eind, onderhoudt het contact met opdrachtgevers en is op locatie aanwezig om de Multimedia werkzaamheden uit te voeren.

bottom of page