ABOUT US

IMG_1658.JPG

BUILDING

BRAND 

EXPERIENCES

The Entertainment Factory realiseert perfect georganiseerde en betekenisvolle brand experiences. Bouwend op 25 jaar ervaring leveren wij totaaloplossingen voor beurzen, seminars en andere events met high-end ondersteuning op audiovisueel-, multimedia- en entertainmentgebied. Van klein tot groot.

 

Uitzonderlijk aan TEF is de opbouw uit de divisies Concepts, AV & More en Multimedia, waardoor we alles onder één dak hebben. De kracht ligt daarnaast ook in de gedrevenheid en vakkundigheid van onze mensen. Een groep ervaren professionals die, indien een project daarom vraagt, nog kan worden aangevuld met expertises die we uit ons uitgebreide partnernetwerk kunnen halen. Dit garandeert te allen tijde een totaalaanpak en dus volledige ontzorging voor de klant

 

Opererend in de Benelux biedt TEF, vaak in co-creatie met de klant, full service oplossingen aan vanaf concept tot en met volledige inrichting op locatie. Daarnaast dragen wij indien gewenst zorg voor locatie, artiesten, vervoer en catering. Projecten kunnen exclusief en kleinschalig zijn, maar ook voor vele (tien)duizenden bezoekers worden gerealiseerd. Door een zeer goed geoutilleerd eigen bedrijfsonderdeel op audiovisueel gebied kunnen wij bijvoorbeeld seminars tot 500 mensen geheel met eigen apparatuur inrichten. Voor grotere events voegen wij partners toe uit ons netwerk, waarbij wij zelf steeds de regie houden en de klant volledig ontzorgen. Wij kunnen voor iedere klant en iedere setting de juiste merkbeleving creëren. Of dit nu een kleinschalig intiem event is of een indrukwekkend en groots project.