top of page
Think%20TEF_edited.jpg

STRATEGY & CONCEPT
Strategisch & Doordacht

Vanuit een strategisch concept werken we een creatieve invulling uit, die we vervolgens tot in de puntjes verzorgd zullen realiseren.

Samen bedenken we een onderscheidend concept!

Boosting your business! Dat is het uitgangspunt voor de conceptuele denkers van TEF Concepts. TEF is een event- en marketingbureau gespecialiseerd in het creatief vertalen van een communicatiebehoefte van een merk of organisatie naar unieke experiences in de vorm van evenementen (zowel online als fysiek), webinars, trainingen, productpresentaties, bedrijfsvideo’s en andere gewenste middelen.

 

Wij gaan in gesprek met je om samen het concept neer te zetten, dat het best op jouw doelstellingen aansluit om zo tot de meeste impactvolle invulling te komen. Vanuit dat strategisch concept werken we een creatieve invulling uit, die we vervolgens tot in de puntjes verzorgd zullen realiseren. Online, Offline of een combinatie van deze twee, met volledige interactieve communicatiemogelijkheden.

Vanaf het initiële concept tot en met de uiteindelijke uitvoering realiseren wij al 25 jaar perfect georganiseerde en vaak unieke oplossingen. Voor MKB-bedrijven, net zo goed als voor grotere organisaties. Variërend van kleinschalig tot groots en meeslepend.

 

Ervaring wordt bij TEF gekoppeld aan creativiteit en innovatie. Jarenlange ervaring bij het inrichten van beurzen, seminars en andersoortige events stelt ons in staat om op basis van de door de klant gekozen strategische uitgangpunten het juiste concept uit te werken. Hierbij nemen wij de nieuwste technologische ontwikkelingen mee in het proces. Wij streven daarbij altijd naar het creëren van een impactvolle brand experience. Een unieke ervaring die voldoet aan de hoogst mogelijke kwaliteitseisen en een merk zal versterken! The Entertainment Factory verzorgt evenementen van 10 tot wel meer dan 10.000 mensen.

 

Ben je benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Wij staan voor je klaar en zetten ons creatieve brein graag in werking voor jou!

3 PIJLERS

Tijdens het creatieve proces waarin we een uniek en onderscheidend concept bedenken met jou, werken wij volgens de onderstaande 3 waarden. Deze drie pijlers zorgen ervoor dat we samen met jou de rubiks kubus oplossen, en voor jou de meest passende oplossing vinden!

TEF Rubiks Cube.png

Ontzorging van A t/m Z

TEF Rubiks Cube.png

Unieke creatieve oplossingen

TEF Rubiks Cube.png

Onderscheidende concepten

Impressie

Bekijk onze Strategy & Concept trailer en krijg een goede impressie van onze creatieve ideeën en event-concepten. Wij hebben door de jaren heen al veel bijzondere projecten mogen uitvoeren en delen deze mooie belevenissen graag met je. Zo neem een kijkje in onze creatieve keuken!

TRAILER

MEER INFO?

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden en wil je eens brainstormen?

Neem dan gerust contact met ons op!

 

bottom of page